Zoekmachine optimalisatie (SEO) door online marketing bureau Orange Solutions uit Breda;

Orange Solutions zoekmachine optimalisatie Breda helpt je graag met de optimalisatie van jouw website.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel om jouw webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de natuurlijke (organische) zoekresultaten van zoekmachines voor een bepaalde zoekterm of trefwoord.

Zo'n 96% van de internet gebruikende Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. En ook jouw potentiële klanten zoeken op Google naar jouw producten of diensten. Een hoge score in Google voor de juiste zoektermen en zoekwoorden zorgt 24 uur per dag voor een stroom bezoekers naar jouw website.

Hoe kunnen wij je helpen ?

De zoekmachine optimalisatie experts van Orange Solutions uit Breda zorgen voor een maximaal online resultaat. Met een goed doordachte, toekomstbestendige zoekmachine-optimalisatie (SEO)-strategie verhogen we jouw rankings in de zoekmachines. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie, goede samenwerking en aantrekkelijke tarieven.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces en géén eenmalig project. Na de eerste optimalisaties blijft aandacht voor posities en linkbuilding nodig. De manier waarop zoekmachines werken verandert voortdurend en ook de concurrentie zit niet stil. Wij bieden een traject aan waar we na de eerste optimalisaties uw rankings blijven volgen, uw website blijven optimaliseren en actief aan linkbuilding doen. Zo behaal je een optimaal en blijvend resultaat.

Neem nu contact op!

Stappenplan SEO

Bij zoekmachine optimalisatie doorlopen we doorgaans de volgende stappen:

Samen overleggen we over uw doelstellingen en adviseren wij welke mogelijkheden er zijn om het maximale rendement uit uw website te halen. In uitzonderlijke situaties, als de concurrentie te groot is voor zoekmachine optimalisatie zullen wij je adviseren over andere marketing mogelijkheden.

Na het gesprek ontvangt u van ons een voorstel op maat. Als je ervoor kiest om met ons in zee te gaan dan gaan we direct voor je aan de slag.

De basis voor zoekmachine optimalisatie is een grondig zoekwoordenonderzoek. Wij gaan na welke zoekwoorden of woorden combinaties jouw potentiele klanten gebruiken om te zoeken in de zoekmachines. Hierbij houden we rekening met de fase van bijvoorbeeld het aankoop proces waarin potentiele klanten zich bevinden, langere combinaties van zoektermen die misschien meer rendement opleveren, eventuele lokale vindbaarheid etc.

Een op de drie zoekresultaten in Google is lokaal georienteerd. Dit komt vooral door de toename van zoekopdrachten op mobile devices. Om ook lokaal gevonden te worden is het van belang om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren door middel van Google Local Search.

Google Local Search is voornamelijk interessant voor lokaal opererende bedrijven. Deze lokale vindbaarheid kan je vergroten door je Google+ Local pagina optimaal in te richten. Onze specialisten helpen je met het inrichten en optimaliseren van jouw Google+ Local pagina.

Als de lijst met zoekwoorden waarop je wilt scoren is bepaald beginnen we met het optimaliseren van jouw website. Vaak is het lastig om voor meerdere zoekwoorden goed te scoren met 1 enkele pagina. Daarom is het vaak nodig om meerdere pagina's (landingspagina's) te maken en te optimaliseren als je wilt ranken voor meerdere zoekwoorden.

Wij schrijven de SEO geoptimaliseerde teksten in overleg en op zo'n manier dat bezoekers sneller zullen overgaan tot het doen van een bestelling of aanvraag. Wanneer je besluit om zelf SEO teksten te gaan schrijven zullen we je adviseren om te zorgen voor een optimale vindbaarheid.

Onze SEO specialisten doen een technische analyse van de website. Tijdens een technische analyse wordt de website doorgelicht, beoordeeld op SEO techniek en worden eventuele knelpunten gedetecteerd, zodat de zoekmachines de website goed kunnen indexeren.

De onderdelen van SEO techniek:

  • Configuratie, basisinstellingen van je website, sitemaps, broken links etc.
  • De structuur van de website en pagina's.
  • De technische elementen van content, titles, desciptions etc.
  • Het verrijken van de verschijning in de zoekresultaten van de zoekmachines door middel van rich snippets (reviews, sterretjes, video’s, prijs).
  • De resultaten van de technische analyse kunnen worden gebruikt als advies naar de webbouwer, of kunnen door ons worden gebruikt om uw website aan te passen.

Veel websites zijn gemaakt omdat iemand het zo mooi vond. Bij de realisatie heeft men vaak nog niet bedacht dat een website ook een marketingmiddel moet zijn.

Je zorgt ervoor dat je website hoog scoort in Google, je zorgt voor extra bezoekers met social media en advertising, maar heb je ook bedacht wat die bezoekers moeten doen wanneer ze op je website komen ? Het optimaliseren van je website voor een hogere conversie is vaak net zo aantrekkelijk als het investeren in hogere bezoekers aantallen.

Onze specialisten nemen de website onder de loep en kijken welke onderdelen aangepast moeten worden voor een hogere conversie.

Aanwezigheid op social media wordt een steeds belangrijker element om beter te ranken in Google. Je moet hierbij denken aan een eigen Facebook en Google+ pagina met posts en links naar jouw website, het delen van deze posts door andere mensen op hun eigen profiel, het aantal likes van je Facebook pagina en berichten op Twitter.

SEO is een proces en geen eenmalig project. De website zal continu geoptimaliseerd moeten worden om rankings te verbeteren en om de concurrentie voor te blijven. Maandelijks bekijken we de rankings van de zoekwoorden, optimaliseren we de content van de website en werken we aan linkbuilding.

De rankings in zoekmachines zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van het aantal inkomende links van andere websites naar jouw website.

Voordat er gestart kan worden met het vergroten van het aantal links naar jouw website is het van belang om te weten waar je op dit moment staat. Dit doen we door het maken van een analyse van je huidige linkprofiel en dat van enkele concurrenten. Door het in kaart brengen van deze sterktes en zwaktes wordt een linkbuilding strategie bepaald.

Vervolgens plaatsen wij actief backlinks op andere websites. U moet hierbij denken aan relevante websites die links willen uitwisselen, het maken van artikelen en blogs op externe websites, het maken van infographics etc.

Omdat het belangrijk is dat de toename van het aantal links een natuurlijke groei laat zien is het belangrijk om het linkbuilding proces over een langere periode te spreiden.

Elke maand geven we u een overzicht van de behaalde resultaten en rankings. Mocht het nodig zijn dan overleggen we met je over eventuele aanpassingen aan de strategie. En uiteraard kan je ook zelf op elk moment contact opnemen om de strategie te bespreken.

 

Orange Solutions Internet Marketing Breda als partner voor zoekmachine optimalisatie, SEO ?

Door onze kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn wij een uitstekende partij om jouw website hoog te laten ranken in de zoekmachines. Meer weten of vragen ? Neem dan direct contact met ons op via 076-369 05 10 of via onderstaand contactformulier.

Neem direct contact op: