Kosten Zoekmachine Optimalisatie

Wat kost zoekmachine optimalisatie ?

Wat zijn de kosten van zoekmachine optimalisatie ? En hoe lang duurt het voordat zoekmachine optimalisatie zichtbare resultaten oplevert ? Dat zijn vaak de eerste vragen die ondernemers stellen voordat ze besluiten om te investeren in zoekmachine optimalisatie.

Het is bijna onmogelijk om op die vraag een antwoord te geven geldig voor alle websites en zoekwoorden. De kosten van zoekmachine optimalisatie zijn onder andere afhankelijk van:

  • De huidige website en de content van de website.
  • De authority van de website, het aantal inkomende links van andere websites.
  • Wat wil je bereiken, op welke zoekwoorden wil je een goede ranking behalen ?

Ranken voor een zoekterm als "loodgieter Rotterdam" is een stuk makkelijker dan ranken voor een zoekwoord als "vliegvakantie" of "autoverzekering".

Kosten ranking zoekwoord loodgieter.

In het eerste voorbeeld kan het optimaliseren van de huidige website, de pagina's voorzien van de juiste content en een paar weken linkbuilding al zorgen voor een goed resultaat en een duidelijke toename van het aantal bezoekers afkomstig van zoekmachines.

Tarieven ranken zoekwoord vliegvakantie.

In andere situaties zal er meer werk moeten worden besteed aan het maken van goede content, zal er meer werk moeten worden besteed aan optimalisatie en zal er gedurende meerdere maanden (of langer) moeten worden gewerkt aan linkbuilding voordat resultaten worden behaald.

 

Onderstaand een voorbeeld van een zoekmachine optimalisatie traject met prijzen:

  • Keyword analyse; Samen bepalen we de zoekwoorden waarop u hoog wilt scoren in Google.
  • Technische optimalisatie, sitemap, instellen Google webmaster tools, analytics.
  • Optimalisatie van de website voor 30 zoekwoorden / zoektermen. Het maken van 10 nieuwe landingpages voorzien van de juiste content op de website.
  • Opzetten van Google local search om lokaal beter gevonden te worden.
  • Opzetten van diverse social media profiles door ons, waarbij je zelf zorgt voor content en reguliere updates.
  • Aanvang linkbuilding; het actief plaatsen van links naar jouw website op andere websites.

Eenmalig € 900 voor de optimalisaties, voor het linkbuilding traject wordt afgesproken om hier maandelijks 1 dag aan te besteden a € 400 voor meerdere maanden (prijzen exclusief BTW).

Wil je een offerte op maat ? Neem contact op en wij maken op basis van jouw website, doelstellingen en zoekwoorden een passend voorstel.

 

Offerte aanvragen voor zoekmachine optimalisatie bij Orange Solutions ?

Door onze kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn wij een uitstekende partij om met succes jouw website te laten scoren in de zoekmachines. Meer weten of vragen ? Neem dan direct contact met ons op via 076-369 05 10 of via onderstaand contactformulier.

Neem direct contact op: