Internet Marketing Strategie

Wat is internet marketing, en wat is de beste strategie voor uw bedrijf ?

Sommige mensen zullen vertellen dat internet marketing gaat om een mooie website, en dat zulke websites responsive moeten zijn. In andere woorden, geoptimaliseerd voor mobiele devices zoals smartphones en tablets.

Andere mensen zullen zeggen dat je je echt moet verdiepen in zoekmachine optimalisatie. Technieken die ervoor kunnen zorgen dat je website beter gaat scoren in de natuurlijke zoekresultaten in zoekmachines.

“Go PPC”, adviseert je om geld te investeren in een pay per click campagne om op die manier meer bezoekers naar je website te krijgen.

En wie heeft er nog nooit gehoord over social media ? Soms wordt er gezegd dat de enige online marketing die je nodig hebt een online aanwezigheid is op de belangrijkste social media netwerken zoals Facebook en Twitter.

Maar wat is nu juist ? Geen van deze statements zijn helemaal correct. Wat je echt nodig hebt is een strategie, een essentieel plan dat definieerd hoe alle marketing kanalen samen kunnen werken en elkaar kunnen versterken.

Wij analyseren graag uw huidige online aanwezigheid en ontwikkelen een marketing strategie op maat toegesneden op uw situatie.

Neem direct contact op: